En Blogg?

Ojoj
här har man inte vart på länge!
minns inte vad som hänt sen senast så jag skiter i en resumé.
just nu sitter jag i köket och har just käkat efter att ha haft lite smått panik!
det gick en säkring när jag vred på spisen men jag hittade ingen som hade gått?
vilken jag än var och vred i så slutade saker och ting funka och även fasst jag bytt allt å satt tillbaka på sina platser så funkade fortfarande inte vissa saker???  letade upp numret till hyresvärden och ringde även mamma som visade sig vara i stan på ica maxi med thomas och emelie! 
dom komme och mamma kokade kaffe i vardagsrummet och emelie satte sig vid datorn medans jag och thomas kollade proppskåpet, hade fått höra att det kunde vara ett alvarligt fel och att det kunde börja brinna i väggen! 
så jag ringde hyresväden som ville att vi skulle kolla säkringarna i källaren. 
där fanns det inte heller nån propp som hade gått men vi bytte dom ialf och efter det funkade allt! pjuuuh ingen brinnande vägg tack!
.
om ett tag kommer lite folk och senare när anton har slutat så ska vi antingen till matfesten eller krogen :)
ska även ut imorrn men ta det lite lugnare då jag jobbar på söndag.
är ledig måndag-tisdag-onsdag så då blire att provfiska efter lax i älven, anton har nämligen köpt en båt :)
linnea ville att jag skulle jobba på krysset på tisdag med hannah men det är bara några timmar så när jag lix har nått å göra så äre onödigt å offra det för typ 200kr! 
ska kanske jobba där den 20:e ist :)
.
kan informera er lata människor att medans ni latade er hemma så var jag å anton ute å plockade 50kg hjortron och tjänade 7000kr! 
funderar även på att plocka trattkantareller i höst och sälja, det är som kul å plocka gratisgrejer och tjäna pengar heheh ;)
.
mjaa snart så fyller även jag 2000år eller vare 20?  då ska jag antingen önska mig pengar eller en ny mobil, vet inte om jag är redo att lämna min dumb phone för en smart phone eller inte, men jag blir mer och mer övertygad efter alla spel jag provat! hallå draw something.. i love you! 
.
aa men nu får det räcka, vi hörs !
 
 

RSS 2.0