morgonkaffe


hello!
blev väckt kl 6 i morse av en morgon pigg pojke, han skulle iväg å fiska med mikey kl 8. gick å la mig igen när han farit fasst hade redan hunnit dricka lite kaffe å jag är så lättpåverkad av kaffe så jag kunde inte somna om..
såg ist senaste avsnittet av the vampire diaries! ååååh döden. jag hatar elena och damon  just nu.
.
ska dricka en kopp kaffe i sängen nu sen kanske stig upp ;P

Lördag


halloj, förkylningen segar på även idag.. trist.
dagens aktivitet är tvättning, kul va ?=)
.
skippade stan å for på solbacken ist med anton, han insisterade på att köpa en huge flytoverall till mig. just in case när vi är och fiskar haha sen blev det nya gardiner till vardagsrummet och hårfärg =)
jag köpte en röd toning som jag just sköljt ur, blev ganska bra dock så kanske jag kunde ha haft i den lite längre.
.
har avnjutigt kycklingpyttipanna med hemmagjord currysås, mums.
ska peppa migsjälv att gå ner och starta näst sista tvätten nu.
typ bra pepplåt haha :)

vila, vad är det?


åh glöm de  jag skrev i förra inlägget om att spendera resten av kvällen i sängen.. noterade när jag badade badkar att det blev översvämmning när jag tömde vattnet så avloppet fick sig en omgång! när jag lix var igång så kan man ju lika gärna ta toan också å handfatet å av nån anledning så fick sig akvariumet en omgång ;S
.
bytte lite i senaste laget tillbaka till vanliga lampor från ljusstakar hehe det fick mig att bestämma mig för en tur på stan imorrn med gardinshopping på schemat och om möjligt tvätta!! herregud tvättkorgen håller på att spricka xP
.
nuu ska jag nog krypa ner under täcket ;) bye!

livet är orättvist


ligger nerbäddad i sängen med datorn och en kopp kaffe, är ingen te människa även fasst jag försökte med en kopp tidigare idag. ingen hit. ialf te för mig betyder bara en sak- FÖRKYLNING. håller på att dö här hemma.. jobbade öppning igår och det höll på att ta kål på mig, kände när jag gick hem att jag knappt kunde andas ute för att min hals gjorde så ont!
jämmer och död för jag skulle ha skidskola två timmar senare! tog en ipren och en powernap när jag komme hem sen vare bara å sadla om till skidkläder och bege sig till vitberget, dock så var avslutning så jag kände lixom att jag var tvungen att fara :) lite besviken över bullarna till fikat, förut ha det alltid varit den välkända jättebullen. barnen hade tjatat om jättebullen sen dag 1 å så blir det nå billiga euroshopper bullar..  aja.
.
idag mår jag som jag förtjänar.. sov från elva igår tills anton komme hem sen hör å häpna ! från ett till kl 18.. kändes som att jag återvände från de döda, tog ett hett bad i en timme. har sedan dess vart på ica maxi och handlat och käkat middag, kvällen kommer att spenderas precis där jag befinner mig nu.

Januari


januari verkar bli en hektisk månad, jobbar över 140 timmar samtidigt som jag ska ha skidskola 8h lite utspritt.
men det är ju bra att ha någonting att göra =)
.
impuls tackade jag på ett reseerbjudande igår å idag är det bokat å betalat ialf en del av det. jisses, de blir till rhodos i maj :) skönt!
har vart där en gång tidigare å de va superbra så det blir nice :)
nu ska jag ringa till föräldrarna i skidskolan å informera om det väldigt sena beskedet att det blir skidskola på onsdag!!
bye!

tungt.


Hoppades att jag inte skulle få va med om detta. att någon i ens närhet går bort, försvinner. ena sekunden här andra borta. vet inte hur jag ska reagera, det är bara så tragiskt och sorgligt.
.
jag hoppas verkligen att det gick fort och att du inte fick lida i onödan, vi tänker på dig!


Söndag


hello!
har jobbat 44h denna vecka! pengar :)!
hehe.
är ledig imorrn sen jobb igen på tisdag ;P
.
såg just 10:e avsnittet av the vampire diaries.. åh det är så bra!! vill se nästa men de kommer inte förrns den 12:e -.- snyft.
.
började jobba kl 8 i morse men har ändå inte gått och lagt mig, kanske börjar vara dags?

Fredag


ojdå, här hade jag visst inte skrivit på ett tag ;P
.
ska börja jobba kl 11 men är uppe redan nu för att jag somnade kl 19.30 igår kväll haha.. steg upp halv sju imornse -.- men det är skönt å piggna till lite innan man far iväg å jobbar.
igår fick vi skotta oss genom ett inferno av snö innan jag kunde ta bilen till jobbet så dom kunde skotta på gården.
.
jobbar ca 50h denna vecka .. men det blir en bra lön, funderar på att köpa en ny mobil hehe så då behöver jag pengar :)

RSS 2.0