Fredag


Halloj!
steg upp två idag eftersom att vi hade "tjejkväll" igår och var uppe ganska sent ;) kom isäng typ halv 4 (A)
typ en kvart efter att jag stigit upp så anlände mamma och har nu hjälpt mig att plantera om mina grödor!
8 av 10 plantor blev nånting, hade satt två gurka men bara en kom upp och samma med ärtskidorna men satte två av varje in case of at det skulle bli så.
.
idag ska kanske jag å anton fara å handla ett ps3 :) hehe är sugen nu då jag har varit hos folk å spelat (A)
sen väntar även lite träning och sedan är kvällen oplanerad ;P

Onsdag


Halloj!
hittade en bikini på stan igår :) eller igentligen två överdelar eftersom att folk köper så knäppt! det var slut underdelar men fanns hur många överdelar som helst??
aja beställde underdelarna från deras hemsida ist ;P
.
idag har jag varit å hämtat mitt nya pass, blev väll hyffsat. nu sitter  jag och väntar på att marängtårtan ska bli klar i ugnen sen ska jag lägga i fyllning och sedan göra mig klar för att fara till antons föräldrar :)
ikv vet jag inte vad som händer, kanske bio eller nått. känner mig helt stel i nacken å halsen gör skitont :(

Tisdag


som vanligt inför mina lediga dagar så blir jag sjuk!! vaknade i morse med tjock hals å lite tryck i huvet, va fan äre för problem! kan jag inte få vara ledig å frisk? aja urs .
kan berätta fler negativa saker när jag lix är på gång.
.
vi har börjat sortera nu i detta hushåll för att vi fått (alla i hyreshuset) en arg lapp om att ifall vi inte börjar sortera så kommer vi få betala högre hyra! jisses. så i brist på annat så tog vi majspåsarna som ligger kvar i skåpet under diskbänken som förra hyresgästerna här hade lämnat..
och igår när anton skulle ta ut en påse somstått vid dörren typ två dagar för att ingen har orkat gå ut med den så går den sönder underifrån å allt äckel far ut på golvet !! åååh. rutten mat å kaffesump blandat med oidentifierbara saker. fick krafsa ihop det med diskhandskar å skura osv men fyfasen va äckligt å trist. blö
.
nu ska jag fika lite sen fara in på stan :) bye!

Måndag


Halloj!
jag lever!
.
har inte blivit så mycket uppdatering i brist på lust och tid.
tiden rusar just nu! hinner inte tänka :S
kan ge en liten lägesrapport ialf :)
.
har varit och förnyat passet! trodde att jag skulle vara för sent ute med tydligen så tar det bara en vecka och inte 4 veckor som jag trodde hehe..
har inhandlat lite sommarkläder så man slipper gå naken när vi ska utomlands, det som saknas är en bikini sen har jag nog så jag klarar mig :)
.
mina plantor växer så det knakar, måste plantera om dom så fort jag får tid och hjälp från mami.
är ledig imorrn men då ska jag nog en sväng på stan och sedan till boliden och hämta mitt gamla pass och eventuellt en resväska. min lillasyrra säljer majblommor också och vill att jag ska köpa haha aja får väll ställa upp.
.
på onsdag fyller anton 21 och han ska firas hela dagen, ska nog baka en marängtårta som förra året, kan vara jordens godaste tårta! sen på torsdag så jobbar jag öppning, gillar öppningar dock så får vi varor så det är lite slitigt, men en bra sak är att man slutar kl 4 :)
på kvällen ska vi typ ha nån slags tjejkväll med typ nästan alla tjejer på max, det var prat om att gå på stan för de tydligen har kvällsöppet sen ansiktsmask och grejer :)
.
helgen kommer att bestå av LEDIGHET, jippi!
.
tre veckor kvar till "maxskolan"
fyra veckor kvar till rhodos
*** veckor kvar till uppkörning för kökschef på max!!mammamia..
.
inga bilder danne gång men det får ni leva med, bye!

Torsdag


hello!
jobbade igentligen till nio idag men emma ville att jag skulle stanna längre ifall det skulle va mycket folk under kvällen så jag jobbade till halv elva typ :)
lyxade till det och gjorde min variant på fajitasalladen utformad som en tacotallrik :)
när jag komme hem så satte jag igång med planteringen, hann inte igår eftersom att jag å emilia for och såg film i josses stuga efter att jag slutade :)
men nu äre klart å de e bara å invänta sommaren!
hoppas på bra resultat =)
satte gurka, ärtskidor, tomater och ruccola som jag ska ha på balkongen sen :)

Måndag


Halloj!
ligger i sängen med datorn och latar mig, funderar på att sova men jag vet inte om jag är tillräckligt trött =P
har jobbat natt hela helgen och jobbade stängning igår som kvällschef(ofrivilligt) !
har jobbat typ två pass som k-chef nu och snart ska jag på utbildning i elstockholmo och sedan ska jag göra en "uppkörning" så jag kan ta på mig den gråa mössan och vara kökschef.
det är sjukt mycket mer å tänka på och efter de lilla jag har jobbat som k-chef så har jag typ känt: alldrig mer! men då har det iofs varit i nödsituationer då dom inte haft nån gråmössa att tillgå som jag har hoppat in så jag hoppas att efter utbildningen så blir det mer mjukstart...
.
imorrn jobbar jag 11.15-21.00 har två timmars rast mellan 2-4 så det blir inte lika långt pass som det låter ;)
ska nog vandra en sväng på stan då och se om det finns några billiga tygskor, tappade en kaffekopp över mina slitna ruttna gamla grå tygskor så dom har fått gå vidare till de sälla jaktmarkerna.
.
var en sväng till hökis idag och kollade på bilder osv från mammas lilla semester i slovenien, efter det hade jag tänkt att vi skulle så lite grejer som jag senare kan sätta i min blomlåda på balkongen men då hittade vi inte påsen med blomjord så jag tog med mig lite plastkrukor osv till stan så nån dag i veckan hade jag tänkt plantera lite :)
.
måste ju rapportera om att vi har fått tillökning i akvariumet :) en till mal och en till randig sak som jag inte kommer ihåg namnet på (?) har ju varit lite tomt sen massakern i höstas då vi hade en hemlig mördarfisk typ haha ;P vet inte om jag skrev att vi provade he ner en miniliten mört i akvariumet men den went crazy och simmade in i väggarna och dog, nu i efterhand så tror vi att det var för att den inte hade hunnit ställa om tempen till så varmt vatten, vi hade typ haft den i en hink en hel dag men den behöver tydligen mer tid, men men.
.
nu har jag en bättre ide om vad jag ska göra, duscha sen se nått avsnitt av nånting sen kanske sova ;)
bye!

Tisdag


halloj!
då var deklarationen inskickad och nu äre bara å vänta på skatteåterbäringen! ;D
blev ingen fisketur idag vi ska typ fara imorrn istället :)
anton ska fara å träna om en liten stund och jag ska brumma till solbacken för inhandling av två nya fiskar och kanske lite annat kul som man kanske hittar (a)¨
sen den obligatoriska löprundan, denna gång ska jag inte glömma att stretcha rumpan!
bye!

Måndag


ujuj, har sovit typ 17 timmar!! vad hände där?
ska börja jobba om nån timma, funderar på en löprunda först ;P
jobbar idag sen är jag ledig tisdag onsdag och torsdag =)
imorrn ska vi typ fara å fiska sen se hockeyn hos antons chef igen.
.
Lördagen blev toppen, dock så var det inte så mycket folk ute så vi besökte tre krogar i hopp om att hitta folk, vi slutade på olles där jag träffade emilia som följde till max men sen for hem. på max var vi feta och köpte typ allt sen fick vi skjuts av anton hem =)
.
kan länka er till antons fiske kompanjons blogg, finns lite bilder på deras fiske turer för er intresserade ;)
http://norran.se/fiskebloggen/
-
nu -> frukost!

RSS 2.0