Måndag


hello!
grymt skönt å va ledig idag!
slappade hela morgonen å gjorde en ordentlig frukost, anton komme ju hem igår kväll så jag gjorde lax till middag dessutom ;)
dock så for han till stockholm nyss haha ! han kommer hem typ i övermorrn eller nått ;P
sen ska han till mallorca nästa vecka, vi är typ särbos!
.
har funderat lite över vad jag ska göra av mitt liv men de går inge vidare.. jag kan ju inte jobba på max hela livet haha! men fan jag har ingen aning om vad jag vill göra? kan ingen ba säga NADJA DEHÄR MÅSTE DU BLI! åsså äre nått skitbra så pluggar jag till det! perfekt!
.
eftersom att det gick så dåligt med funderandet så råkade jag klicka mig in på nelly.com och det slutade med att jag för första gången i mitt liv beställde nått från internet!!! herregud...
.
imorrn kommer emilia hit i ottan! hon skulle tydligen skjutsa sin boyfriend till jobbet kl 7 å vi ska lix gå på stan så då kommer hon hit då =)
.

Fredag


de var då helvette va de skulle regna hela jävla tiden!!


Torsdag


hejhej!
åh jisses... blev mycket folk på slutet av passet, kände hur humöret inte pallade!
det var tänkt att jag skulle ha middags dejt med hanna med ingen av oss har bil å det öser ner ute så peppen på att cykla är inte så stor!
.
imorrn jobbar jag till halv sju sen ska jag möta upp hanna å handla sen går vi hem till henne för å käka sen förfest och utgång! =D
och sen jobbar jag lördag och söndag ;P
nu ska jag hoppa in i duschen å sen typ dega framför tv:n, bye!

Onsdag


hello!
är ensam nu i en vecka, anton och co for till norge igår sen ska han en dag till stockholm med sin chef.
jaja men jag jobbar ändå torsdag fredag lördag och söndag!!
dock så lyckades hannah byta sitt fredagspass mot lördag så på fredag blir det utgång! :)
.
nu ska jag bara äta frulle sen bege mig in mot stan :)
bye!

Fundering


hello!
har en fråga, såg nyss på idol osv men jag kunde inte se om moa lignell gick vidare eller inte?? hon blir typ aldrig filmad ?
nån som vet som kan svara? :)
det är min favvo i idol hehe, orkar typ inte se om hon åker ut ..

Måndag


hello!
har varit helt ledig idag ! =)
har gjort lite ärenden osv men varför blir det alltid så att när man äntligen är ledig så ägnar man dagen åt tvättning och städning!?? blö.
.
just nu puttrar en älggryta med trattkantareller på spisen ialf :) kvällen kommer bestå av dammsugning, fortsättning på tvätten och slutligen framför tv:n eller i sängen med min solotidning som äntligen kom med posten (A)
jobbar öppning imorrn så det blir uppstigning kl 06.30 !
hejåhå.
.
skulle inhandla nys kompisar till akvariumet idag igentligen men det blev en toaring ist. hade redan varit på solbacken i en timme så jag orkade inte in på en till affär haha..
fråga mig inte hur vi lyckats ha sönder den gamla toaringen btw.. -.-
.

Lördag


hallo!
har inte skrivit så mkt här för här finns det inte så mycket att skriva!
jobbar på som vanligt...
var med anton i hökis i måndags, vi plockade ihop hela 30 liter trattkantareller! omg. vi var tvugna å sluta för våra korgar var proppfulla, annars hade vi kunnat fortsätta hela dagen :)
och igår fick vi 10kg älgkött av pappa vi ska nog sälja lite för vi rymmer typ inte allt haha ;D
.
om typ 45 min så ska jag trampa iväg mot max för jobb mellan 11 och 7 men troigtvis blir det nog en liten stund längre med tanke på när aik slutar spela å vad brukar dom flesta göra efter att dom varit å tittat på aik? inte är det då att laga sin egen mat haha..
.
aja nu blir det ialf frukost :D bye!

Måndag


hello!
dagen började med en sväng på stan å 500kr fattigare :)
har gjort mig redo å väntar bara på anton sen ska vi brumma till boliden å äta surströmming.
imorrn funderar vi på att svänga förbi burträsk och åbyn för att visitera antons lite äldre släktingar :) eventuellt om väderförhållanderna är bra så drar vi med en av dom ut i skogen och håvar in lite lingon ;)
.
det var igentligen tänkt att jag skulle förbi hökis idag men mamma var visst väldigt förkyld så det blev inte av, vi hade tänkt en sväng ut i svampskogen ;)
.
yesyes men nu piper diskmaskinen att den är klar så jag får väll gå och stänga av den då!
bye!

Söndag


hejhej!
ute skiner solen äntligen! det firas med .. jobb!!
har nyss stigit upp haha, ska hälla i mig kaffekoppen sen tar jag min 100 år gamla räser cykel å pinnar på mot jobbet, hoppas på en lugn söndag :)
bye!

God morgon!


halloj!
natten har varit katastrofal.. jag var ensam i driven å inatt verkade det som att alla idioter gick ut samtidigt!
jag tror inte att det var nån som lyckades beställa utan att skrika, vara jä*ligt dryg och otrevlig, eller för full.
suck.
blev tillochmed kallad äckel av en person som jag nekade att beställa eftersom att personen gick i driven.. hallå gå och skäm ut er nån annan stans!
.
idag var planerna surströmming men Malin har feber så vi skjuter fram det till måndag istället =)
har tagit fram en regnbåge ur frysen istället, men det blir nog lika bra det :)
.
mitt shoppingsug är enormt.. har tvingat mig själv att inte gå på stan förrns jag får lönen. jag har inte handlat kläder på en månad typ!! jag vet.. jag behöver hjälp.
.
nu ska jag luta mig tillbaka i soffan med min kaffekopp å se nått på tv tills jag ska börja med "middagen"
bye! =)

Fredag!


hallå!
idag började dom att riva ut badrummet tidigare.. kl 8 ! men dom var typ klara vid halv elva så då kunde jag fortsätta sova :)
steg upp kring två hehe, sen har jag börjat med tvättet och storstädat =) tillochmed akvariumet fick lite nytt vatten ;D
om en stund kommer anton hem, då ska det bakas bullar! :D
kommer typ bli min middag haha..
.
jag börjar jobba kl 12 i natt sen imorrn vid 6 ska jag å anton till boliden å käka surströmming :)
nicenice, jag är ledig imorrn men på söndag blire jobb igen :)

Torsdag


åh herregud..nu ska jag sova som alldrig förr!
somnade inte förrns typ 8-9 i morse å kl 10 så började det leva om som f*n på våningen över!! tydligen så skulle dom renovera om ett badrum.. stackars anton som skulle gå och lägga sig efter nattjobbet fick inte en blund  eftersom att dom tydligen höll på till kl 4.
jag började jobba kl 11, slutade halv sju. sen dess har jag hjälpt alle lite med tvätten å sett tv + lagat "frukost" till anton =)
nu ska jag bara plocka undan lite här sen sova! hoppas för guds skull att dom inte ska riva ut nå mer golv imorrn för då dör jag ..-.-

typiskt


... hehe steg upp typ lite ganska mycket väldigt för sent idag så nu kan jag omöjligt sova å jag börjar jobba kl 11 "imorrn" ojojoj.. jag är typ världsmästare på att vända på dygnet!
men eventuellt så försöker jag tvinga mig å sova nu bara nån timme sen lägger jag mig typ dirr när jag kommer hem från jobbet ?
jag lär ju märka hur de blir .
.
köpte hem ett paket riskakor idag.. har redan käkat upp halva paketet! omg..
.
det har förässten skett två mystiska och oförklarliga dödsfall i akvariumet senaste tiden, men idag tror jag att jag gjorde mig av med mördaren! en av fiskarna har betedd sig ytterst ohyffsat mod dom andra och attakerar dom osv (han är också den största och den enda av sin sort) så han blev utröstad från akvariet och nu hoppas vi på fred, och inga fler oförklarliga dödsfall!

Måndag


hejhej!
åh så pinsamt, hade helt glömt bort att sotaren skulle komma idag!! som tur var så hade jag ialf stigit upp osv men det ser ju ut som en svinstia här hemma.. blöblö.
aja han är säkert van.
.
igår var det kräftskiva hos julia, mycket gott och jag fick smaka på den godaste(köpta) kladdkakan jag har ätit ;) det blir å köpa den i framtiden då jag inte orkar baka ;D
.
ikväll blir det samma gäng men då ses i vi biosalongen ist å ser jägarna 2!
hoppas på att den uppfyller min förväntan, minns att jägarna 1 var grym. hoppas bara att denna film inte är lika sorglig!
.
nu ska jag ner på stan en sväng å inhandla lite ingredienser för middag och hämta ut en grej på posten osv :)
mitt spotify dampar å jag kan inte öppna det"!!!! jag är inloggad men den vägrar visa sig. det ända jag kan göra är att trycka på play nere i aktivitetsfältet! -.- provade det å det verkar vara anton som har lyssnat senast, men för en gångs skull var det helt ok!

Lördag/söndag


hello!
började jobba halv sex idag å slutade kl 5. nu bllir det dusch sen krypa ner i sängen med en tidning :)

Torsdag


Hello!
steg upp sju i  morse för å hämta anton på shell sen gick vi å la oss åså steg jag up kl 2.. bajs.
börjar jobba kl 4 dessutom, värd dag!
.
kan ialf meddela att min mami knackade på dörren en dag å slängde in en slagborr! så nu behöver jag inte oroa mig för att sätta upp saker på väggarna :)
.
i förrgår for jag å anton en sväng till en skog, vi skulle kolla om det möjligen  fanns blåbär. men allt såg ganska upplockat ut, vi hade med oss en tio liters hink, ist för bär så fyllde vi den med enbart karl-johan svamp innom loppet av en halvtimme!! det var helt sjuukt mycke .. vi plockade kanske 12 liter, jag har hackat upp det mesta å det ligger på torkning :) det blir nog en sväng till innom kort ;)
.
nu ska jag dricka upp kaffet å se lite tv innan jobbet :) bye!

RSS 2.0