Lördag


Halloj!
såg hockeyn hos antons chef efter jobbet och efter lite alkohol och + att jag varit vaken i 22 timmar så blev det sängen efter det, var tänkt att vi skulle ut på krogen efter men ingen av oss orkade haha ;P
idag så har jag städat hela lägenheten och ikv blir det utgång med hannah och cicci :)
..
skönt å vara ledig varannan helg! förr var helgerna= jobb!! nu kan man pusta ut å göra nått kul istället =)
aja nu har nog golven torkat ->duschen!
bye!

Onsdag


Halloj!
somnade kl 9 igårkväll å vaknade med ett ryck kl 4 i morse.. hade somnat med kläder å allt haha åh..
fick vandra ner å hämta tvätten som va kvar i torktumlaren sen kunde jag inte somna om , var jätte pigg så jag har vart uppe sen dess! gjorde en smoothie och äggröra till frukost sen testade jag att löpa igen, har träningsverk sen igår + att jag fick mjälthugg var 100 meter för jag just hade käkat frukost men annars gick det bra :)
.
ska hoppa in i duschen om en stund sen ska jag (när klockan har blivit lite mer) bege mig till stan :)
ska inhandla lite nödvändigheter sen luncha med hannah innan jobbet :)
bye!

Tisdag


Halloj!
har inte uppdaterat sen i torsdags för jag har jobbat långa pass så jag har i princip bara jobbat och sovit ;P
blev en jobbig söndag däremot, alla kökschefer var sjuka/kunde inte jobba så jag fick vara kvällschef :S
herregud... men det gick bra utifrån omständigheterna, hannah kom å räddade mig haha ;D sen lämnade jag lite som dom fick göra på morgonen istället ;P
.
igår var jag ledig och sov typ hela dagen, steg upp kl 4 på eftermiddagen eftersom att jag var upp till ottan på söndagen, sen satte jag igång med lite tvätt, såg hockey med anton och åt pizza sen när han for och jobbade så gick jag å la mig igen för jag var så trött haha så jag steg upp två inatt... har sett lite på datorn och fixat med lite grejer, sen kl kvart i sex for jag ut å sprang. var inte så mycket människor i farten, mest bara hundmänniskor. nu ska jag fortsätta med tvätten (yey) sen ägna mig åt lite städning. börjar jobba kl 4 idag så jag ska försöka slumra nån timma nånstans också hehe.
bye!

Torsdag


halloj!
av nån andledning så spenderas all ledig tid just nu ute på isen haha, ialf om anton också är ledig ;)
igår blev det sammanlagt 7 timmar på isen haha, men det var skönt för det var världens bästa väder!
brände mig såklart i ansiktet också.. note to self:  solskyddskräm nästa gång!
.
i måndags var vi med mikey och hans tjej en sväng ut på isen, mkt trevligt! dagen efter så for vi till dom och såg hockey när jag slutat jobba :)
nu är anton och mikey ute på en liten roadtrip till fjärran fiskevatten och kommer hem imorrn kväll, dock så blev jag inringd på jobb ikv så jag får inte njuta så mkt av att ha lägenheten för mig själv..
ska stänga ikväll och hela helgen så det blir inte så mkt party i helgen, mest.. sova å jobba haha..
.
aja ska bege mig mot jobbet nu, bye!

Söndag


Hello!
har just käkat karré kotletter och klyftpotatis =) steg upp i ottan i morse för att följa anton å fiska betesfisk till morgondagens utflykt, det gick hyffsat solen sken och det var inte en snöflinga på isen, hade vart perfekt för en spark med segel å svischa runt hehe.
.
fick ett ryck å rensade ur bilen lite och sen övergick jag till att dammsuga hela lägenheten + skura och dammtorka. skulle ta en powernap på soffan en liten stund efter det men råkade attack sova i två timmar.. sov verkligen som en galning, hade streck i hela ansiktet när jag vakna, såg helt galen ut haha.
.
imorrn blire somsagt uppstigning i ottan igen sen jobba 16-21 :)
har lite biler på mobilen men orkar inte föra över å greja så det får bli ännu ett bildlöst inlägg ;D
bye!

Lördag


halloj!
uträttade några ärenden igår på stan, min datorsladd hade visst lämnat jordelivet så det fick bli en ny sån. .
besökte även skopunkten =)=)
ringde även emilia för ett seriöst bilproblem haha..
sen traskade vi en stund på stan :)
.
efter det så styrde jag kosan mot hökmark och kycklingwok :) stannade tills kl 1 på natten haha
somnade kring tre så det var med all rätt att jag sov till kl 1 idag hehe ;)
,
om ett tag ska jag å hannah prova anahitas nya ställe sen kanske jag brummar till hökis igen men jag vet inte ;P
bye!

Tisdag


hejsan!
ligger i sängen fortfarande.. har jobbat hela helgen och igår dock så blev jag såklart också jätteförkyld så jag har haft  en tung helg, klämde in ett besök på emilias 20 års fest som bjöd på mycket skoj, bland annat torktumlar häng osv. dock så jobbade jag öppning dagen efter så det blev  inte mycket sömn. har nog sovit ca 10h allt som all i helgen.. men kompenserade med att sova 12h idag!
.
det har ekat tomt i kylskåpet också eftersom att ingen av oss har haft tid och handla men igår for vi en sväng så nu finns det en massa gott som ligger och väntar på mig i köket =D
.
hade inte med mig kameran så jag tog en bild från emilias blogg hehe ;D
haha åh , nä nu frukost !

Onsdag/Torsdag


hello!
har inte gjort mycket alls idag förutom att tvätta ;P
brukar bli så när man har en ledig dag nu för tiden, hannah komme kl 11 för å se film. blev en promenad till statoil och en massa prat också. helt plötsligt så var kl 4! omg.. ska upp vid elva imorrn för min moster och hennes man + deras lilla hund igor har kommit upp till norrland :)
.
klarade just trainee prover också, lite hjälp från hannah men jag hade nog klarat det imorrn annars =)
.
nu ska jag bara lägg amig och se nått på datorn, är inte jättetrött eftersom att jag sov liite länge idag (A) börjar dock bli lite hes.. men det gör inte lika ont i halsen, det måste vara för att jag druckit så mycke te!
.
nä nu blire sängen, godnatt! =)

Tisdag


halloj!
har jobbat öppning idag, gillar att sluta kl 4 :)
dock så kände jag efter en timme på jobbet så blev jag blev jätte torr i halsen å det har inte släppt än, är väldigt obehagligt å svälja.. blev lite illamående också men det gick över! ¨
så dirr när jag komme hem så hoppade jag in i duschen och sedan ner i sängen! aah så skönt å sova en stund, dock så har halsontet inte släppt än :(  är ledig imorrn så det blir att kurera sig :)
.
köpte btw ett chai te på ica maxi igår! jag har aldrig varit en te drickare och har inte fattat vad alla fastnat för med detta chai te, men jag kanske skulle prova ändå, det är ju rätt mycke ingefära i å det är ju bra mot förkylning osv och jag är faktiskt positivt överraskad, med lite mjölk och socker så blev det faktiskt gott. inte lika beskt som andra teer ! har ju fått för mig att om man har ont i halsen så är te lösningen så man kan ju hoppas att det hjälper ;)
.
nu ska jag lägga mig å se lite på tv, bye!

Söndag


åh ljuva säng ! har jobbat varje dag sen i tisdags, ska bli skönt med en ledig dag imorgon!
helgen har bestått av jobb, impulsutgång, en jobbig lördag, spel och ännu mer jobb!
ska lata mig framför serier och dataspel tills anton kommer hem :)

Torsdag


skottdagen igår spenderades ute på isen från kl 11 till kl 2 supersönt för de var plusgrader, soligt och ingen vind! kan ju hoppas att jag fick lite färg men det känns inte så, fisketuren blev ialf lyckad, hundramiljoner abborrar i hyffsad storlek och 5 gäddor, en som JAG drog upp ;}!
ekorr johans vm spö levererade!



det var grymt mycke flö vatten så de blev typ konditionsträning å ta sig nån stans ;D
.
när vi kommer hem så vare bara å kasta i sig maten sen börja jobba kl4 till 9! var utsvulten nr jag slutade och döslut.. somnade dirr jag komme hem typ ..
.
vaknade halv åtta när anton gjorde sig klar för en till dag ute på isen, var ganska pigg så jag klev upp då också. har ägnat förmiddagen åt städning! yey.. väntar just nu på att golven ska torka sen ska jag byta vatten i akvariumet sen blir det nog att lata sig fram tills två då jag ska på jobbet å va social med hannah tills vi börjar kl 4 :)
.
provade nyss mitt nya värmeskydd, plattången och hårsprayen som jag beställde. håret känns mycke bättre nu än efter jag använt mina gamla produkter!  slängde min gamla plattåg direkt, huvva vill inte se den mer!
.
yes men nu ska jag återgå till städningen, bye!

RSS 2.0