Hehe..

Läs Hela ! :D

En missionär i Afrika klampade en dag rakt in i lägret hos en oupptäckt stam, två sekunder senare låg han bunden och misshandlad framför hövdingen som på knagglig swahili förklarade för honom att hans inträde i byn skulle bestraffas svårt och att han fick välja mellan döden eller booga. 
Eftersom han var kristen var han ju tvungen att välja booga eftersom bibeln förbjuder självmord. Sekunden efter att han fått ur sig ett rossligt booga befann han sig i en hydda med den mest välutrustade infödingen i stammen. Infödingen satte genast igång med den mest skoningslösa våldtäkten i världshistorien. 

Den natten var en enda lång dimma av smärta för missionären och han vaknade först frammåt lunch av att hövdingen pissade på honom från sin tron. När han pissat klart förklarade han att han hade samma val som dagen innan: döden eller booga. Fortfarande stark i tron valde han booga. Väl inkastad i hyddan såg han att det nu fanns två infördingar som genast satte igång att våldta honom på alla tänkbara vis. När han vaknade dagen efter låg han återigen framför hövdingen som roade sig med att piska honom blodig.
Hövdingen gav honom de vanliga alternativen och väntade sig samma svar av missionären, men denhär gången gav missionären upp och bad om att få dö på fläcken. Då gick hövdingen fram till honom, tittade djupt i hans ögon och sa:

Döden genom booga...


haha.. okej den var lite hemsk men erkänn att den var rolig ! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0